Sjef Vermeer

Het Netwerk

Voor mijn klanten ben ik zelf altijd het vaste, vertrouwde aanspreekpunt. Om ervoor te zorgen dat ik u op zoveel mogelijk gebieden kan ondersteunen en ontzorgen, heb ik daarnaast een stevig netwerk opgebouwd. Zo kan ik u ook accountants, advocaten, notarissen, makelaars, scheidingsexperts, bancaire consultants, hypotheekadviseurs, pensioenadviseurs en interimmanagers aanbevelen. De specialisten binnen mijn netwerk ken ik allemaal persoonlijk.

Partners

Acura Assuradeuren

Ik heb ervoor gekozen om een groot gedeelte van de administratie uit te besteden aan Acura Assuradeuren in St. Oedenrode. Zo kunnen mijn klanten altijd rekenen op een vlotte opmaak van polissen, verzorgde offertes, facturen en een goed geregelde schadeafwikkeling. Bijkomend voordeel: via Acura heeft Vermeer Risicobeheer en Verzekeringen toegang tot alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland maar ook tot de perfect afgestemde verzekeringspakketten van Acura zelf. En hier hebben mijn klanten ook weer direct profijt van.

Peijnenburg verzuim

Omdat veel bedrijven graag een arbodienst kiezen in de buurt die ook persoonlijk bereikbaar is, heb ik ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met Peijnenburg Verzuimbegeleiding. Een gecertificeerde arbodienst met een breed pakket aan dienstverlening.

Om ook de grootzakelijke markt optimaal te bedienen, werk ik samen met beursmakelaars zoals Ecclesia en AON. Zij hebben immers de specialisten die complexe en grote verzekeringsrisico’s wereldwijd kunnen onderbrengen en daar kunnen mijn klanten dus ook direct gebruik van maken.

Bent u benieuwd naar waar u allemaal op kunt rekenen bij Vermeer? Ontdek de meerwaarde van mijn aanpak en werkwijze.